erikajoyisabella

Besökstoppen

2013-04-07
20:46:49

Go kväll

Nu har jag,Anna och Sara varit och provridit en superfin ponny. Jag gillade den mycket och det verkar som att tjejerna är hel tokiga. :)

Veckans blogg dras snart och jag kommer tyvärr inte göra det i videoblogg som visa velat eftersom jag vill göra en liten presentation om den som vinner och en länkning.

Så håll koll!

Här är ponnyn

Kommentarer:

Sv: men usch, vad tråkigt med regn. Man är nog aldrig helt nöjd!
Med mig är det lite upp och ner, är ju inlagd igen men hoppas på att få åka hem imorgon. Med lilltjejen går det bra, hon växer så det knakar och börjar se ut som en riktig häst, äntligen! :)

Vilken gullig ponny förresten! Och hästen du rider ser riktigt trevlig ut.

Svar: Ja men eller hur aldrig nöjd! Ush då, jag hoppas du kommer hem kry snart! Är det knäet som spökar så eller är det något annaat?
Oh vad roligt, ska bli så kul att se er utveckling :)

Ja visst är den fin, tjejerna ska förhoppningsvis få hem den, så ska jag hjälpa dem.
Ja han är trevlig, tuff och speciell men super fin :)
Kram
Erika Svensson

2013-04-07 @ 21:06:01

Nej knäet och foten är "helt bra", dvs jag kan och får anstränga de som vanligt, men får ont vid vissa tillfällen vilken inte är så konstigt efter alla dessa skador!
Den är gången är det förmodligen det i hjärnan som spökar igen, har varit dålig tillochfrån men nu gick det neråt i en rasande fart. Svimmar, kräks av smärtan osv.

Åh, vad roligt! :) ska bli spännande att följa er!

2013-04-07 @ 21:21:56
#3: Malin

Fin ponny!.. Liknar dö mkt min första ponny jag hade för inridning! Dö söt!:) Lycka till!.. & Kul att det går frammåt med hästen

2013-04-07 @ 23:05:13
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: