erikajoyisabella

Besökstoppen

2012-11-26
11:55:00

Helgens hästinfo för er som missat

Phillip Carey vann i Belgien

25 november 2012

Ponny             Phillip Carey och hans EM-ponny Stakkati vann en 1,25-hoppning på det internationella meetinget för juniorer och ponnyer i belgiska Neeroeteren på lördagen. 

 

Klassen var en ren tidshoppning och det svenska ekipaget sopade banan med motståndarna. Stakkati var nästan två sekunder snabbare än tvåan Quins som reds av Emilie Paillot, Schweiz.

Maja Feuk och Arkan tog en sjätteplats i samma klass.

Stort grattis till Philip!  Såg han rida både på ponnyderbyt här i Dagsstorp och även i Falsterbo, grym påg!

 

Ingvarsson bäst i Trollhättan

25 november 2012

Hoppning             Karl Jakob Ingvarsson vann huvudklassen, en 1,40-hoppning, när Trollhättans fältrittklubb ordnade nationella hopptävlingar i helgen.

 

30 ekipage startade i klassen och åtta av dem gick vidare till winning round. Fem av ekipagen hade där bästa utgångsläget genom att vara felfria i grundomgången. Karl Jakob Ingvarsson var dock den enda som lyckades göra två felfria rundor.

Det var Wizard V (val f 200 e Cardento-Elmshorn) som bar Varbergsryttaren till seger. Närmast efter var Linda Johansson med Take it Easy, Stenungsunds HRF.

 

Besked om förbundskapten dröjer

25 november 2012

Fälttävlan             Framtidstron var tydlig på fälttävlansträffen i Linköping i helgen. Någon ny förbundskapten kunde dock inte presenteras.

 

Den hetaste kandidaten, Erik Duvander, som också skulle ha föreläst vid mötet hade åkt till SOK:s möte på Nya Zeeland och har inte lämnat besked. - Vi har några intressanta namn och hoppas kunna presentera en ny förbundskapten inom två veckor, sa fälttävlanskommitténs ordförande Tomas Werngren.

Diskussionerna och föreläsningarna hade fokus på framtiden och på de unga. Vad andra länder gör, hur man gör inom andra sporter och hur man ska fånga upp talanger och få de yngsta att komma framåt och etablera sig var några ämnen som stöttes och blöttes. - En styrka vi svenskar har är vår förmåga att jobba tillsammans, och det ska vi göra ännu mera av, sa Tomas Werngren.

Kommentarer:
#1: Sara

Och jag har sett både Philip och Karl Jakob :) Haha var bara tvungen , hahha orkar inte ;) Trött en måndag som denna ;)

Svar: hehe och du tycker dem är ur söta ;) hehe
Erika Svensson

2012-11-26 @ 20:05:04
#2: Anonym

Haha , nej :) Du vet ju vem jag har , hahha ;)

Svar: oo ja det vet jag, härligt att du erkände med nu ;) hehe
Erika Svensson

2012-11-27 @ 18:13:57
#3: Sara

Haha , jadå varför inte ;) hehe

Svar: hihi ;)
Erika Svensson

2012-11-27 @ 21:36:35
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: