erikajoyisabella

Besökstoppen

2012-08-24
21:58:00

Ny inhandlat
Var iväg och shoppade lite med älskling idag. Han fick köpa golfgrejor och jag hästsaker :)
Blev mest till mig själv då Jolly fått väldigt mycket redan.
 
Jag handlade på`Hööks och Horze idag, det var första gången jag var på Horze men blev inte jätte impad faktiskt. Med tanke på att dem har två butiker i hela Sverige trodde jag att det skulle vara lite exklusivt men butiken var stökig och där fanns inte så mycket grejor. Men nått hittade jag iallafall.
Nu tänker ni, oh vad tråkiga butiker med billiga saker bla bla bla. Hööks gillar jag! Blandade priser, för mig är inte det dyra det viktiga. Jag köper det jag tycker är snyggt och bekvämt. Och det  kan även vara billigare saker. Men Hööks har som sagt brett sortiment när det gäller priser och saker. Jag älskar detas JHkollegtion, mums!
Såklart är jag också en kingsland närd och gillar även andra dyra märken men som sagt jag köper det jag gillar :)
 
Detta haffa jag idag
Jh långarmad piké, älskar den eller ja alla tre färgerna
som finns!                                                                         
 
 
 
 Brunrutigabyxor från Hööks. Ser mycket snyggare ut på och i verklighet, bilderna blev inte så bra tyvärr =/grymt sköna iallfall! Blev dessa istället för JH byxorna men dem inhandlas nästa gång!
 
 
Flugnät till Jolly och ett par handskar till mig
 
 En höstjacka med "tröjarmar" och rygg och typ jacka framtill som Pierre betalade han ville så gärn att jag skulle ha den. Och den är grymt fin och skön :)
 
Och på Horze blev det ett par färglada stupor bara för att :P Och en fleecegrimma till Jolly som matcha strumporna:) haha
Regnjacka med!
 
 
Ser att bilderna inte blev dem bästa =/
Men ni kommer ju att få se bilder när jag använder allt och det blir de npg bättre ljus så att ni får se hur det verkligen ser ut :)
Kommentar:

Jättesnygg vit piké! :)

Svar: tack gillar den skarpt! :)
Erika Svensson

2012-08-24 @ 22:11:08
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: