erikajoyisabella

Besökstoppen

2013-03-03
18:00:00

Are u a gonnabee our a wannabee?
Vi har alla olika mål och visioner i livet, olika delmål och olika svårigheter på det vi gör även olika förutsättningar.
Att ta sig till ett SM är svårt att ta sig till Världscupen är ännu svårare, att få den där gröna bindeln runt armen är något vi alla kanske drömmer om men inte har som mål/har som mål.
Beroende på vart just du börjar någon stans kommer där finnas delmål på vägen som kommer vara lika härliga för dig att uppnå som ditt SM en dag kanske blir.
 
Men vad är du för typ av människa? Vill du nå dit, vill du det så himla gärna? Är du lite tjurig och gnällig för att det känns som att du inte kommer någon värt eller tar det stop någon stans.
 
Dem ryttarna som rider på toppeliten eller dem ryttarna som tävlar på lokal nivå har alla en kämpar glöd, dem vet vad dem vill och vad dem strävar efter och inget kan ta det ifrån dem. Att tävla på den nivån du är på är inget att skämmas för, man måste börja någon stans för att klättra, dessutom är det bättre att klättra än att ta steg bakåt.
 
Det är viktigt att ta tag i det du vill och kämpa för det, det är ditt mål och bara du som kan sätta stop för det. Det finns alltid kuggar i hjulet men så länge det rullar är du på väg måt ditt mål.
 
Stå upp för dig själv och det material och häst du äger, om det så är en 500 000kr häst eller en 30 000kr, med rätt medel och hjärta finner du din väg till toppen. Tvivla aldrig på det!
 
Är du en som får det till att hända eller är du en som vill få det att hända?
 
Kommentarer:
#1: Annika

SV: haha, ja precis :> Dock är ju mer taggad än nånsin för en ny månad, min största dröm går ju i uppfyllelse om ett par veckor :>

Svar: oh vad kul vad är det????
Erika Svensson

2013-03-03 @ 18:35:45
#2: Annika

SV: jag får se Eric Saade live för första gången :>

Svar: ohvad roligt :)
Erika Svensson

2013-03-03 @ 19:54:36
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: