erikajoyisabella

Besökstoppen

2012-09-26
20:23:25

Markarbete

det var blött och tungt men jag tyckte det gick kanon. Han var mjuk och fin idag och gick på bra. Andra gången han hoppar en sådan linje så jag tyckte det var bra!
Lägre höjder idag då det var markarbete och ej hoppning i sig. Teknik träning idag :)

Kommentarer:
#1: Anonym

du gör det ju inte precis lätt för hästen när du kommer i slow motion mot ett hinder..
ser inte ut som den har någon bra hoppteknik heller, df måste du rida den.
du låter ju den bedöma avståndet mot hindret, det är du som ska rida den & få till när den ska hoppa :s

2012-09-26 @ 21:14:37
#2: Erika

Hej anonym.
Nej jag har inte världens bästa hoppteknik men den kommer. Och han är svår och rida då han skälv inte har någon vidare hoppbangrund.
Jag la ut en film från en träning, hemma. Där allt inte ser snyggt ut. Men jag gjorde det för att bloggen är till för hästen och vår utveckling. Man måste börja någonstans. Right?

2012-09-26 @ 21:21:13
#3: elsa

Bra skrivet Erika! Bara omoget av Anonym att skriva så när hen inte har någon aning om hur hästen är att rida, som du skrev man måste börja någonstans!

Svar: Tack Elsa! Ja men visst, tycker sånt är så trist! Bloggen är till för att mötas. Jag la upp video från träning hemma herregud utan att redigera och från uppvärmnngen, vad förväntar man sig på en häst nyss börjat hoppa typ. Om hon sett villken utveckling han /vi gjort hade hon nog inte sagt något. . Sen min hoppteknik ash! Den var bättre på min foderhäst för jag kunde alla knapparna. Jolly är svårare, plus att alla videos som ligger uppe ser faktiskt inte för jäkliga ut :) heheNej tram! tack för stödet!
Erika Svensson

2012-09-27 @ 20:48:37
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: