erikajoyisabella

Besökstoppen

2012-09-01
22:14:33

Lady Gaga live at Ericson globe!
Ja inga ord kommer att beskriva det jag upplevde där tyvärr, men ni ska veta att det är värt att åka och se henne! Även om ni inte gillar henne eller musiken så är det en extrem show som heter duga!
 
Kan ju börja med Globen, har varit där en gång innan för sju år sen. Nu var den lika maffig om inte mer. 13 000 fick plats under denna showen och det var därmed fullt.
 
Lady Gaga, galen men gullig! Hon spelade i samma stad och land och kväll som coldplay ett jäkligt bra band som är kända i Sverige med. Trots det vann hon "matchen" och fick mest beröm och bäst omdömme!
Hon hade en show som var helt otrolig, den innehöll allt! Till och med ett strömavbrått som vi inte märkte, då allt sköttes så proffsigt. Hon bjud på sig själv, på hela showen, du satt inte still en minut. Hon ägde scenen, och hon tog hand om sina fans eller sina monster som hon brukar säga :)
3 st fick under kvällen vara uppe på scen. Som hon hyllade dem, svårt att förklara men det hon gjorde var så omtänksamt och fint utan en sådan världstjärna som hon är!
En människa av kött och blod!
Hon hade en sån himla energi i nästan tre timmar befann hon sig i rörelse hela tiden och bara körde på!
Det här var en upplevelse!
 
Lite bilder, så bra som dem kan bli. .


Lite videos
 
http://www.videofy.me/v/610198
 
http://www.videofy.me/v/611552
Kommentar:

kan tänka mig det :) tack fina du! allt bra med dig annars?? kram

Svar: :) jodp bara bra. själv med hoppas jag?
Erika Svensson

2012-09-02 @ 03:06:07
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: