erikajoyisabella

Besökstoppen

2012-09-20
14:11:00

Irritation!
Jag blir så jäkla förbannad och ledsen, då Jolly måste gå med valackarna nu. Han hade ett nytt täcke på sig som var helt tills han bytte hage till dem. . Det är andra täcket dem biter i sönder för oss sen vi kom!!!
 
Jag har inte råd att köpa nya täcken hit och dit bara för att dem ska ha något att tugga på?!?!?!?
Och nej byta hage får jag inte!
 
Idioter till människor, och ja jag står för det!
 
Vad hade ni gjort?
Kommentarer:
#1: Tone

Kan du inte lämna dem på lagning eller be ägaren att hjälpa till att betala nytt? Eller säg till att hästen som biter får ha munkorg på sig om de ska gå tillsammans.

Svar: Tyvärr går det inte i detta stall då ingen bryr sig. . Lagning kunde jag men då får jag betala själv ändå så. .
Erika Svensson

2012-09-20 @ 21:33:07
#2: Tone

Om det är så hade jag hittat ny stallplats men om inte det är ett alternativ hade jag sprayat antibit på täcket så blir det obehagligt att bita i det :)

Svar: har ju gjort det .. Men nu separerade ju jag med min sambo, plus att dem skär ner på mitt jobb och jag fick gå. . Så det blir nog ingen flytt än :( Det kanske jag skulle prova. .:)
Erika Svensson

2012-09-20 @ 21:44:38
#3: jossan

Det är tyvärr sånt man får räkna med när hästen går i hage med andra. Omöjligt att säga vilken häst som bitit sönder det också om de går flera stycken i hagen. Trasiga täcken och ev skador på hästen får man enligt lag stå för själv om man har hästen i hage med andra...

Svar: mm och sjukt orättvisst! jag får ju inte byta till någon annan hage. . I med min ändrade förhållande vågar jag inte byta stall till något sådär wow just nu men jag ska flytta imorogn efter tävlingen en lite bit bort till ett bättre stall med stor box till jolly och snälla männsikor. skönt ska det bli!
Erika Svensson

2012-09-22 @ 08:49:12
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: